Iklan

Monday, June 13, 2016

Salam Ramadhan

haha tak sangka hangat2 taik ayam rupanya aku tulis blog, aritu mmg semangat giler, masuk 2016 2 ketui entry jer di bulan 1, takpe pasni insyaAllah sambung balik. haha

Alhamdulilah dah seminggu berpuasa, macam biasa tiap2 tahun aku berbuka kat umah MIL, baik MIL aku belanja makan, yelah aku nak masak pn tak dan balik macam biasa kul 5.30 T_T syukur sangat ada MIL yang baik atie hehe

ha sahur jer sendiri masak, aku masak nasi goreng cincai hentam, asalkan perut laki den kenyang n mampu mengharungi hari berpuasa esoknya =D

Okaylah nanti free hakak update lagi, ni lagi 5 minit nak balik, nak kemas2 pape patut

dadaaaaaaa~~

No comments: