Iklan

Thursday, January 7, 2016

dalam gembira ada sedihnya

Salam Khamis

eh dah 7 hari dah masuk tahun baru. cepat betul kan. huhu.

arini MFH baru 3 ari skola sbb skola dia start ari selasa.

permulaan ari isnin tu sangat2 cemerlang, bgn pagi senang, pakai baju senang, masuk skola pn okay jer takde masalah.

TETAPI

pagi tadi pulak dia buat hal, menangis tak nak mandi, tak nak pakai baju, nak tido lah, nak pakai baju 'siang' lah pheww berpeluh mak tgk.

TETAPI lagi

ada magik bila daddy handle, aku kuar sidai baju jap masuk2 dah siap pakai baju n kopiah suma.
ermm mmg miracle~

daddy yg pada asalnya, sblm kawen ialah org yang tak suka kanak-kanak. tapi pas ada anak 2 org sememang dia totally change. huhu

MAKA

bertambahlah kasih sayang i terhadap u. kehkeh

inilah dia MFH masa 1st day of skool. hensemkan anak mak. hehe. kehenseman dia mmg 100% kalahkan daddy. =P

eh td ada daddy update lepas balik skola, ada kecederaan dapat dikesan dekat dahi sebelah kanan.
ermm bila tnya dia cakap kawan buat, adoila anak, cmnalah agaknya dia kat skool.

Dalam kegembiraan tengok anak pergi skola ni, orang tak tau sebenarnya aku sedih yang amat sangat, aku tak dapat nk mengendalikan dia pergi dan balik skola, aku cuma leh siapkan dia jer tu pun tak berjaya kalau dia meragam, huhu apalah daya aku kan kena keje. Serius aku sedihhhhhhh.T_T

Papepun doa aku sentiasa mengiringi 2-2 anak aku yg hensem comel bijak cerdik wangi mashem dan lain lain

Babai 

No comments: