Iklan

Tuesday, December 15, 2015

Cuti-cuti Malaysia

Tak sangka 2 ari ni aku rajin bebenor. haha. ni baru nk tulis kat blog. hehe. bulan 12 kali ni banyak lah cuti pepanjang. rasa best plak.baru minggu lepas cuti 4 ari. Khamis aku bawak budak tecit no2 pg check up, jumaat besday Sultan Selangor, pastu Sabtu n Ahad cuti biasa lah kan. Nasib tak baik office aku ni tak bagi cuti sempena Selangor menang bola, HR cakap nanti dia ganti ari lain. Kalau tak direct 5 ari aku cuti-cuti Malaysia. hehe. tapi takde kemana pn. duk berehat n main2 ngan anak kat umah. 

Minggu depan pun direct 4 ari cuti. Kekadang bila cuti lama camni rasa best ialah dapat layan anak-anak n terus ada feel nak jadi surirumah tangga. Lagi best kalau laki aku takde. Mmg dpt rasa feel surirumah tu. Bagi aku kalau aku jadi surirumah, InsyaAllah aku boleh handle suma kerja2 umah ngan baik. hehe. tapi tula keadaan skang tak mengizinkan lagi. Satu hari nantilah kot.

Tak tau nak bebel apa lagi. Nantilah plak. haha.

2 comments:

uncle gedek said...

Uncle 'soru'rumah...

hehehe

Dilla Kim FHKD said...

Hai uncle. Haha soru rumah pn okay 😁