Iklan

Wednesday, December 16, 2015

CD oh CD

pheww~~

CD tu Cloth Diaper bkn CD lagu tu. Entah nape ada tak kena ngan CD ni, abes KD kena rashes, sian dia. Aritu teruk beno dia kena pastu aku stop kan kejap. dah okay aku pakaikan balik ari ahad aritu, malam tadi dah merah2 kat tut dia. tgh malam sampai tak leh tdo. terpaksa tukar DD (Disposable Diaper) balik T_T.

Hasil pembacaan mungkin pasal sabun, sama ada alergik sabun or detergent build up. aduyai. tapi aku takkan give up sbb sblm ni okay jer pakai cuma baru2 ni jer lepas aku pakai sabun autumnz. Mmg rasa sedih gila. Kesian kat anak 1, kesian kat CD bebanyak tu pn ya. hehe

Mesti korang cakap, sape suh pakai CD, pakai DD kan takde masalah. Yelah tapi DD tu leh buat pencemaran + ada chemical n blablabla. 
Whateverlah aku akan cari punca jadi camtu. Orang lain pakai okay jer kan.

Bye

No comments: