Iklan

Monday, June 10, 2013

Setelah 2 tahun baru dapat ari Sabtu lepas.

Hihuu~

As-Salam Yaw.

 
ni ha setelah 2 tahun ++ baru dapat tgk wayang
hihihi
cerita last aku tgk Penunggu Istana
Fahiim pn dalam perut.

mula-mula nk tgk citer Bikers Kental, ingat nk bawak Fahiim sekali pastu tgk tiket suma dah full. yang ada pn lewat malam.
pikir-pikir, cancel lar cmtu. lain kali plak. pastu bwk budak tu pg main kat arcade games.
sonok + excited banget dia.

main piano

main kete, nk suh dia naik kuda tu tp dia takut.
tu yang buat muka cmtu. hihi

 ha stail tak bwk kete smbil mencangkung~


pastu ngah main-main tetiba nmpk seseorg yang dikenali.
aku lar yang nampak. hihi. rupanya MIL  ngan adik-adik asben pn ada kat Alamanda.

ha tu lar peluang keemasan, dah settled main kat situ, kitorg join MIL pastu 
encik daddy mengambil kesempatan suh emak dia bawak balik Fahiim dulu.
hahaha bijak tak?

pas pusing-pusing Alamanda, adik daddy belanja McD, siap makan suma
maka berangkatlah Fahiim pulang. kitorg terus pg kat GSC.

tiket dah beli sblm mkn. sng jer beli tiket, tak payah beratur.
haha rahsianya bukan online, bukan guna phone tp 
guna Hong Leong - GSC Credit Card
encik daddy pnya. dah lama ada since rajin tgk wayang dulu.
masuk lorong tu tp byr guna cash. hehe

 muka teruja si bini ~ lama weh tak tgk wayang
laki pn teruja tgk bumbung. haha

ramai betul manusia yg tak tidur lagi.

lagi sekali kitorg guna lorong khas masa nk beli popcorn.
panjang giler barisan kalau tak guna lorong khas.

beli Combo 6, Large Popcorn + soft drink + mineral
= RM10.30

tapi kali ni kena bayar pakai kad. so dah bayar tgk resit
ada diskaun 5% = RM9,80.
dah lar tak yah beratur dapat diskaun plak. untung beb 
hihihi

best gak citer Fast & Furios 6. leh plak idup balik si Letty tu.
malas lar wat review sbb aku tertido kejap ada 1 part tu. =P
Sekian.

No comments: