Iklan

Friday, May 17, 2013

Update Suka-Suki~ Era.Fm

As-Salam.

arini aku ada komen kat page FB Era.FM 
pasal Hari Telecommunication.

aku tulis cam dalam gambar ni.


pastu JOHARA leh baca plak komen tu.

sempat aku  rekod sambil bawak kete. hehe


saje-saje nk upload kat sini.utk kenangan aku. kikiki


tapi mmg serius hari-hari aku bergayut 
ngan emak time pas balik keje.
semenjak kawen lagi, kan aku dah berpisah ngan emak, 
nasib ada DIGI leh tipon emak selalu buat hilang rindu. huhu


gambar sempena Emak Day =)

Thursday, May 9, 2013

Hadiah Besday Lagi. Hehe

Salam
Lama tak update blog kan.
PC aku ni buat hal. Internet menjadi lembab selembab lembabnya~

Lagipun aku bz sket. Byk benor keje.
Nk wat entry sempena besday Fahiim Hanania Turns 2 pn tak sempat.
Takpe tggu lepas besday party dia. Aku update.

Tapi update arini ialah mengenai gambar itu. 2 buah buku yg boleh tahan tebalnya. Buku untuk dibaca ini ialah present from anak buah aku. Sebenarnya dia bg present BB1M sebyk RM 50, aku yg pilih buku berdua tu. Hehe
Tajuk mcm best, jalan cerita belum tau lg. Plastik pn belum bukak. Buat masa ini ada 5 buku yg pending untuk dibaca. InsyaAllah akan ku habiskan kesemuanya.

Till Then Babai~
=)
Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile