Iklan

Thursday, March 14, 2013

Fahiim Hanania n Enfagrow A+

As-Salam~

Entry ni pasal aku pergi
 Motherhood Expo kat KL Convention Centre
dah basi. hehehe

biasa kalau aku pg expo ialah sebab nak cari susu.
takde lar murah sgt susu tapi ok lar. 
n boleh dapat free gift. hehe

latest sekali aku pergi yg kat KLCC tu.

teruja naik lif. ;)

ni dia tmpt ingin dituju. Hall 2. Booth Enfagrow A+

dan aku telah mendapat kesemua barang dibawah ni



 kalau beli Enfagrow A+ sekarang pn dapat Smart Numbers ni
aku beli 3 Tin aritu. maka dapat lar 3 jenis Smart Numbers
1 Tin bersamaan RM 99 sahaja.

aritu aku tgk kat tesco harga Enfagrow A+ RM114.00
ok lar kan. huhuu

mummy' s Favourite =)

bawah ni plak dapat masa beli 

kat 4th Maternity & Children Expo aritu~ 

Trolley Susu (Sebelah ialah Stok Susu =)

Storage Box

aku juga membeli ini 
kalau Expo tu ada Whoopee punya booth~
aku beli 2 bersamaan RM50
 dan percuma 5pcs Diaper Pants.

semuanya utk budak ini
sibuk main belon dari susu jenama lain. haha

next expo ialah 5th Maternity & Children Expo
@ Mid Valley Convention Centre.
5-7 April 2013.

2 comments:

CikLily Putih said...

makin lama makin maHal susu budak ek...ishkk

Pida said...

Amboi Fahiim minum susu mahal :)

Kak Pida belikan Dugro je untuk budak2 tu. Tak mampu nak beli mahal2 sebab anak-anak dah 3, semua masih minum susu, pastu susu sekilo seminggu je dah habis! Hahaha.