Iklan

Monday, March 11, 2013

Buku Nota Percuma~

Hai. Assalammualaikum~

aku buka cita setelah beberapa minggu bz.

citanya ialah pasal buku nota free kalau beli 3 pek Libresse.

hehehe

gambar ni aku amik kat FB Libresse Malaysia

dia ada 3 jenis buku macam dalam gambar tu

Career, Relationship & Personal Joy.

Semalam masa aku beli kat Tesco Kajang, aku main amik jer.
tak tahu plak ada 3 jenis buku. so aku dapat yang career.

aku selalu pakai yg purple. 3pek tu bersamaan RM15.90

berbalik cita pasal buku.
buku nota ni aku rasa best sbb ada kata-kata perangsang untuk wanita.
kalau buku nota career ni, 
lebih kepada kata-kata perangsang untuk membina kerjaya. ;)

dalam buku ni, dia bagi 4 Book Mark & 1 Sticker.

ni muka depan~

ada tingkap~ bole bukak2 hehe
suma gambar pompuan yg tgh wat keje.

ni ayat perangsang muka surat pertama.
aku setuju dengan ayat itu~




4 Bookmarks

dan stickers yang cute~

its belongs to me (^_^)

kalau korg nk pg beli Libresse cepat.
aku nk start tulis nota jap.
babai~

1 comment:

arnie said...

menariknye.. tp sy biase pakai brand carefree.. leh la tukar. semata2 nk dptkan buku ni, boley tak? hahahaha