Iklan

Friday, February 22, 2013

Parcel Buku Sudah Sampai

As-Salam

3 hari lepas aku saje-saje nak tgk buku kat MPH online.
sekali ada sales 15%, banyak gak tu.
maka terus lar proceed ke proses pilih-memilih
banyak sangat buku tapi 2 buku yang aku pilih ni
antara yang nak baca sangat-sangat. hehe


L-R 1:- Diari Seorang Diplomat Hikmah yang Tersirat
2:- Amir Minah Macho
3:-Dari Tanjung Malim Ke KLCC

Buku yang 1st tu karya Allahyarham Wan Ahmad Fadzil 
aku tau kewujudan buku ni melalui isteri beliau
daripada blog :- Mawar Nafastari

cerita suka-duka dia masa kat Pakistan.
Al-Fatihah untuk beliau yang telah pulang ke Rahmatullah 
1tahun 11bulan yang lalu.

Buku yang 2nd tu aku pilih sbb nak cukupkan syarat haha

Dari Tanjung Malim Ke KLCC pulak karya seorang blogger
Sembang Kencang @ http://fdausamad.blogspot.com/
buku ni mmg menarik minat aku sebab dia ulang-alik 
dari umah dia kat Tanjung Malim ke tempat kerja kat KLCC
selama 7 tahun! bapak lama~

macam-macam peristiwa lar dah berlaku. 
nnt aku baca dulu ek baru leh buat review.


so total untuk ketiga-tiga buku ni after diskaun RM50.07

murah tak?

mulanya aku nak beli 2 buku jer,

Diari Seorang Diplomat Hikmah yang Tersirat
Harga: RM 19.00
Harga Promosi :
RM 16.15


Dari Tanjung Malim Ke KLCC
Harga: RM 20.00
Harga Promosi :
RM 17.00


Total semua RM33.15, pastu postage RM7 = RM40.15. 
kalau beli RM50 ke atas free postage.
maka aku tambah lar 1 lagi buku

Amir Minah Macho
Harga: RM 19.90
Harga Promosi :
RM 16.92

sebab tu lar buku Amir Minah Macho ni just nak cukupkan syarat. 
promosi MPH ni available with online purchase jer. 
tarikh tamat tempoh diskaun 28 Februari ni.
cepat-cepat pergi terjah MPH Online. 
Senang, Cepat dan Tepat. 
hehehe

2 comments:

CikLily Putih said...

not bad Gak shoppinG online ni ek.. murah rasanya

DiilaNordin said...

tgk barang gak lar kan.

tapi sy mmg suka shopping online.

senang~ =)