Iklan

Tuesday, February 5, 2013

JeJalan Ahad - melawat baby Adelle & Midvalley

As-Salam.

18 Januari 2013 yang lepas, 
1 of my bff dah selamat melahirkan bb gurl yang kiut-miut.
bertambah lar anak buah baru.
bff aku suma ada 9 org,
4 dah kawen tp 3 baru ada anak,
4 masih single, 1 dah bertunang.

so Fahiim Hanania adalah abang long 
n ada 2 orang adik gegurl skang ni. 
hehe
ha ni lar baby Adelle atau nama panjangnya
 Adelleya Shadreyna Bt Mohd Shahrizan
berbelit gak lar lidah menyebutnya.

 hadiah daripada abg Fahiim to Baby adelle

aha~ ni pic berangan kalau ada 2nd baby.
daddy melayan karenah Fahiim,
mummy melayan 2nd baby.
weehuu~ (berangan dulu)

lama gak lepak layan baby adelle pastu
Fahiim dah start membuas
maka beransur lar cepat2.

kitorg menuju ke Mid Valley.
sesaje cuci mata.
sekali ada expo IT kat sana,
macam2 ada jual tapi tak termasuk 
dalam wishlist aku so tgk aje lar~
daddy jer membeli cover tuk Galaxy Note dia.

1=RM10


Fahiim Hanania bz membaca brochure hehe
ramai giler orang.

dah letih cuci mata maka perut perlu diisi.
haha ayat tak relevan langsung
so kitorg makan di Carl's Jr.
lama tak makan kat cni,
burger n fries dia pun dh kecik.

Fahiim Hanania mam bekal mummy bawak jer

pastu time for mummy soping-moping
sket jer total lost. hehe
daddy lak membelanja Fahiim Hanania mainan

Hot Wheels dengan Track berserta Dinosour
RM59.90

tapi balik umah bukan Fahiim yang excited
hehehe
siapa lagi kalau bukan daddy~
Fahiim Hanania dah ketiduran.
letih banget ler tu...

#colorblock

(^_^)

5 comments:

Warna Warni Kehidupan said...

mak ai.. terbelit lidah nak sebut nama budak cumil tuh..

*∽ IZAN ∽* said...

tak pernah pun makan kat Carls JR huhu.

Comel2 tengok babyy.. nunggu ari je la uhuhuh

ASMIDA said...

aku tergolong dalam 4 yg masih single.. weeee

nik ros said...

Adelleya Shadreyna...huhu...mmg berbelit2 gak nak sebutnya,

DiilaNordin said...

@Warna Warni Kehidupan : mmg berbelit tp dgr mummy dia sebut senang jer. =P

@*∽ IZAN ∽*: try lar makan. best lar ada bb. hehe semoga dipermudahkan =)

@ASMIDA : betul lar ko single lagi kan. hehe

nik ros : kena sebut selalu kot baru biasa =)