Iklan

Friday, February 1, 2013

I Love Discounts - 75% Off Photobook Malaysia

Salam Jumaat~

pagi-pagi email mengumbirakan telah datang.

I Love Discounts offer buat photobook sebanyak 75%. 

wow, banyak lar tu kan. hehe

so aku tak tunggu lagi terus BUY NOW. 
sbb aku nk buat photobook utk Fahiim Hanania.


sebelum ni aku pernah buat 2 photobook guna U-Print.

kali ni try plak dengan Photobook Malaysia
 Harga asal photobook tu RM 208, 
40 pages, Imagewrap Hardcover. 
korang leh pilih saiz dia cam kat bawah ni :-
  • Medium Portrait Imagewrap (RM208 value)
    8" x 11" ; 40 pages
  • Small Square Imagewrap (RM208 value)
    8" x 8" ; 40 pages
  • Small Landscape Imagewrap (RM208 value)
    8" x 6" ; 40 pages
kalo dulu aku wat kat U-Print,
 40 pages, Imagewrap Hardcover gak 
tapi saiz dia Large.
 ala untuk Fahiim Hanania medium pun bole.

sebelum gambar-gambar yg ada dalam hard disk tu rosak.
Marilah kita membuat photobook. Memang berbaloi.
dah lar gambar selamat, cantik pulak tu n bertambah jimat. hehe

cepat-cepat beli, ada 3 hari jer masa membeli voucher tersebut. 

6 comments:

Fifi Nadhrah said...

saye punye tempah dari tahun lepas.. tapi tak siap2 lagi sebab company yg print tu terhilangkan gambar n lepas tu sampai sekarang kiterang tak bagi balik gambar tu..

DiilaNordin said...

lor bole plak cmtu. bahaya ni.

awak guna photoobok mana pnya?

nuraziera said...

hi kak!
saya aziera..
saya pon ada bru beli yg sama mcm akk ni.


cuma yang saya nk tanya akk...
so kne tggu the date of the deals close..then bru kita bole submit ke design book kita pd photobook malaysia tu?

maksudnya now ni voucher tu xbole guna lagi la kan kak?

DiilaNordin said...

haah ikut pengetahuan akak lar.

voucher tu valid dari 15 February sampai 15 august maka start dari 15 february lar baru kita leh submit photobook tu.

=)

nuraziera said...

hehe.ok akk.thanks for the info

actually google2 pasal photobook pnya tetstimonial..then jmpe blog ni. hee..

:)

DiilaNordin said...

hehe welkam.

Selamat berphotobook =)