Iklan

Friday, February 22, 2013

Baju Boboiboy Pulak

Salam Jumaat~

pagi ni Fahiim Hanania buat hal lagi nak pakai baju boboiboy pulak~

aku packing baju dia nk hantar kat umah MIL, dia pun turut menyibuk kat sebelah.

pastu ternampak pulak baju boboiboy, dia amik, pegang n tengok.

macam biasa rutin harian aku, tukar diaper dia sblm turun bawah tapi kali ni dia nak bukak baju pulak

aku bukak lar baju tdo dia pastu ganti ngan t-shirt lain, pastu dia tak nak, lari pg kat almari baju dia,

aku dah tau gak lar dia nak apa. haha

maka sarungkan lar t-shirt boboiboy merah untuk dia, baru lar puas atie. huhuu

aku dah nak kuar rumah, dia jerit-jerit plak lagi, ingat nak apa lar budak demok ni.

rupanya nak amik angry bird kat atas meja. =)

macam-macam ragam dah besar ni. ada jer 'kerja' dia 

baju boboiboy kaler merah

kat tangan dia ada 2 ekor angry birds

No comments: