Iklan

Saturday, February 2, 2013

20130202 ~ 1tahun 9bulan sudah

Salam Malam Minggu...

Date arini mcm ada sesuatu jer 1 masa dulu. Hehe. Tapi ² suma dah berlalu. Abaikan saje~

Sebenarnya arini genap si dak demok Fahiim Hanania 1thn 9bulan.

Tak banyak perubahan dari last month ke this month.

Perkataan yang keluar dari mulut dia pn basic jer.

Bye, gol, duk (duduk), baba (daddy),

Dulu dia panggil aku ma tapi semenjak 2 menjak ni, dia panggil La. La. La.
Herm... Mcm panggil nama jer. Huhu bahaya ² ...

Yang lain masih lom clear. Tapi kalau org bagi arahan dia mmg paham.

Lasaknya cam biasa lar, langsung tak takut ngan org, tak kira lar baru kenal ke tak, mmg dia tak takut.

Kalau pg umah org lagi lar buat mcm umah sendiri jer.

Pheww~

pape pun tetap bersyukur anakku membesar ngan sihat dan kuat.

Gud Nite =)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Shazlina Saad said...

Alahamdulillah semoga jadi anak soleh :)

DiilaNordin said...

InsyaAllah terima kasih kak Shazlina =)