Iklan

Friday, January 25, 2013

Permata Yang Hilang Kini Dijumpai

As-Salam.

aritu aku ada beli buku Permata Yang Hilang Kini Dijumpai
 by Hamka daripada blog Kereta Mayat.

aku tak tau nape tetiba aku berminat nak baca buku ni, 
disebabkan aku belum baca lagi maka
tak leh lar buat review. hehe
buku ni pun baru jer sampai semalam.

tgk gambar dulu lar. ada masa nanti aku buat review.
tapinya buku ni dah lama ada kat pasaran.
mungkin  ada orang lain yang pernah buat review.

Afdal Publications
 muka depan

isi kandungan 1

isi kandungan 2

isi kandungan 3

background

 sipnosis. kalau nak tau sipnosis lain rujuk sini

Kereta Mayat~

siap ada autograph sbb aku yang request 
tapinya aku tak paham apa encik Hamka ni tulis hehe

last sekali dekat background buku ada tulis nota ni


hasil aku meng'google' baru lar aku paham kenapa.
hehe kalau korang nak tau gak. sila google Permata Yang Hilang~
Sekian, babai.

3 comments:

Amanda Suria said...

Lepas Deela dah baca nanti review eh..

DiilaNordin said...

InsyaAllah. hehe

skang pn ngah terkedek membaca

Setia Hujung Nyawa

=)

M. Faiz Syahmi said...

Hamka tulis;

"Semoga Woha sampai Shorga.. Adohai"