Iklan

Wednesday, January 23, 2013

Kegilaan Menjadi-jadi #funbynana

As-Salam 

semenjak 2-3 menjak aku jadi gila plak ngan bracelets yang dijual 
oleh nanamahazan a.k.a nana ker? hehe

aku lambat gak tau yang nana ni ada jual bracelet.
aku tau2 jer suma batch telah sold out.
maka dengan itu aku dah jadi pengunjung tetap instagram nana
sbb nak tau updates bracelets daripada dia.

#1 aku beli ialah Anklet ~Rose Quartz
tgk.cantikkan. 
dah lama aku tinggal kegilaan ini tapi skang 
start balik hahaha

#2 plak ialah bracelet utk besday emak

ni namanya Mix Shades of Turquoise Agate
Prince Jasmine Collection 

Emak pun suka ngan bracelet gak.
TQ sis nana. siap kem salam kat emak lagi hehe

#3 the latest ~ baru jer sampai arini =)

L~Multicolor Pastel Agate & R~Pastel Green Agate

berserta with charm vespa. 
like.like.like =)

antara collection mix bracelets aku
from
#darlinaboutique, #vintage 1988 n #funbynana

kalau korg nak beli sila ke instagram dan search #tag seperti diatas.
nana pnya mmg limited n siapa cepat dia dapat.

Sekian cerita bracelets. TQ

2 comments:

khadijah said...

wow cantik nye, dija suke tengok je, tapi tak suke pakai :)

DiilaNordin said...

hehe thx.
sy mmg suka pakai bracelets mcm ni
since skola lg =)