Iklan

Monday, January 7, 2013

Esok Besday My Beloved

Assalammualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.

Siapa My beloved? ofkos lar my beloved hubby.

Aku dah buat preparation hadiah lama dah. tunggu nk bagi kat tuan punya badan jer.
celebration tak payah kot. nnt aku belanja makan jer. hehe.

kali ni spesel sket . ye lar sbb aku ada duit lebih, sekali-sekala aku belikan lar yang spesel tuk orang yang tersayang. =)

pic ni aku amik kat FB KadKukis.

kad ni aku tempah kat kadkukis.com. last year aku ada gak tempah kat dorg, tp tak sempat dah penuh so pada tahun 2013 ni, aku start tempah since 28 Aug 2012. ha awal tak? padahal besday encik asben 8 Jan, so dapat lar booking dulu, pastu 29 Dec 2012 aku email anta details suma.
timing mmg cun lar 3 hb aku dah received kad tu.

 ha ni lar adiahnya. hehe. agak-agak leh teka?
adiah pun sama, awal aku dah beli. semua dirancang pada tarikh yang sama iaitu 28 Aug 2012.
hahaha. adiah aku beli kat FB, From UK to you. sbb aku nak beli adiah yang spesel sket so beli lar dari UK. sekali sekala kan. hehe
Segala urusan jual beli dijalankan melalui FB n owner from UK to you bagitau barang dah sampai pada 1 Sept 2012, so di akan shipping ke Malaysia.
9 November 2012 dah selamat sampai ke tangan aku.

 sementara lom sampai masa, aku simpan dulu kat opis. last week baru aku siap wrap.
so malam ni kul 12.00 am baru leh bagi kat besday boy setelah beberapa bulan aku simpan.

taraa... cantik tak aku wrap?


harap-harap encik asben suka lar kan. <3>
tata~



4 comments:

izfanora said...

wah, kalau za nk tempah xsempat dh.. khamis dh beday hubby.. serabut ni pk nk bg pe.. waaa...

Nurul Ilyani said...

wallet fossil...hehe

DiilaNordin said...

@izfanora mmg tak sempat lar hehe. kena beli yang ready made...

DiilaNordin said...

@yanie haha betul2 =)