Iklan

Tuesday, November 20, 2012

Fahiim Hanania with Boboiboy

Halow~

Nk cita pasal patung boboiboy, faveret si budak demok...

last month masa aku beli boboiboy angin kat Petronas Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,

harga boboiboy tu RM16.50 sebab aku isi minyak RM30 tapi 

bln ni, encik asben beli boboiboy tanah kat tempat yang sama,

kena beli dengan harga RM19.90, dia isi minyak RM30 gak...

bila encik asben tanya kat cashier tu,
 dia cakap kena beli minyak or lain-lain dengan harga RM50 ke atas 

baru leh beli boboiboy RM16.50...

herm mcm tipu jer kan sbb bila aku tgk kat website dia 

harga berbeza plak. nah tgk sendiri 

 


ini yang menjadi kemusykilan aku, takpe kita tunggu boboiboy petir keluar plak
aku nk tnya betul-betul ngan org Petronas tu...

papepun si anak tetap enjoy~

 Fahiim Hanania wit Boboiboy Angin (Last Month)

Fahiim Hanania wit Boboiboy Tanah (Dis Month)

*Peminat Tegar Boboiboy*

Yang Benar, 
 

No comments: