Iklan

Tuesday, November 20, 2012

4th maternity and children expo 2012


Hello!

dah nak sampai masanya ke 4th Maternity & Children Expo.
ofcourse aku akan pergi. hehe
saje cuci mata pastu nak cuba nasib lagi join 
Pertandingan Bayi Fotogenik Pa&Ma
 macam awl tahun aritu masa
3rd Maternity & Children Expo
aku pn join gak tapi takde rezeki nak menang,
cuma ada rezeki masuk dalam magazine PA&MA jer
hehehe

pastu ada lagi rezeki gambar mummy n daddy termasuk 
dalam pic fotografer TCE amik masa 3rd Expo tu

nah buktinya =P

 nampak tak?
jap aku zoom kan 
hehe
tgh termenung + tgk org yang ramai disekeliling tu.

1 comment:

efa nur said...

Dilla: nak order durian crepe boleh pm fb akak or wasap 017-6843821 :)