Iklan

Thursday, November 29, 2012

29.11.2009 ~ 29.11.2012

Date arini ialah date aku bertunang ngan encik asben ~ Hakiimy Yusoff 3 tahun yang lalu.

masa tu aku lom tulis blog lagi so takde cita2 pasal E-day aku kat dalam ni. hehehe

aku bertunang masa tu hari raya aji kedua,
sederhana jer tapi meriah.

Tema engagement aku kaler pink so aku n Abg K kena pakai pink.
bkn selalu kan.

meh lar aku tempek gambar kat sini. senang sket nk citer =P

 cantik tak tepak sirih

sewaktu menyarungkan cincin

ha jgn terkejut, abg K pn dapat cincin hehe


 gumbira setelah mendapat cincin

 


 candid

  
 nah hantaran aku byk kan. 24 dulang aku bagi, 
sebabnya org sebelah Perak, 
kalau time tunang mmg dorg suka sponsor2 a.k.a sedekah,
sedara aku ramai plak nk sedekah so takkan nk cakap tak leh
bagi jer lar kat abg K semuanya. =)
utk pengetahuan time tunang kitorg bagi makanan jer semua~

kalo leh nampak kat situ, 
ada buah, ayam golek, pulut, kek, gula-gula, coklat, air sirap,
macam-macam lar aku pn dh lupa. hehe
 ni cupcake dari pihak lelaki. ada date disana

 cincin dalam beskal =)

walaupun dah 3 tahun tp tetap menjadi salah satu kenangan terindah dalam hidup aku
asben aku msti tak ingat apa yang berlaku ngan date arini hehe
*jap lagi nak tnya*

4 comments:

Pida said...

Oh, sangat manis!

Semoga kekal bahagia hingga ke syurga ;)

Amanda Suria said...

seronoknya ingat lagi tarikh2 istimewa mcm ni...

DiilaNordin said...

@Pida ~ mekasih. Amiin...

@Suria Amanda ~ harus ingat lar hehe

nik ros said...

tarikh nik kwen tu..hehe
hubby ni mmg jenis yg selalu ingat tarikh istimewa kami :)