Iklan

Tuesday, August 7, 2012

18 Ramadhan 1433H

Assalammualaikum. Salam Ramadhan ke -18 =)

Lama bebenor tak menulis. bz banget rasanya.
Arini nk cita pasal anak bujang yang makin ari makin membesar. (^_^)

Fahiim Hanania dah 1tahun 3 bulan, dia dah jalan bln lepas. skang keje nk berjalan jer. tak duk diam seminit pn. huhuu letih Tokmi nk menjaga dia. ada jer benda nk dibuat.

Berat masih maintain 12kg, tinggi plak 80cm.
kalau nk dukung. aduhai. sakit pinggang mak, nak =P
Pastu bercakap pn leh tahan lar, bahasa dia sendiri, yang pahamnya cak n mamam, tu jer.
aku lak dia panggil amma, kekadang mama, daddy tak tau sebut pn.hehe

Sebenarnya aku mula nk update last week tp disebabkan ada sales cokelat, makanya bos minta tolong kitorg semua yg kat opis, menolong kat kedai.
Sesape yg tak tau lagi. ni nk bagitau jap. Kilang Beryl's Chocolate ada wat sales cokelat dari 1 hingga 18hb Ogos, dah hampir seminggu start. Jom lar borong cokelat tuk raya =)





2 comments:

Pida said...

Fahiim dah besar!

Bestnya ada sales coklat. Nanti saya serang beryl's, nak borong coklat tiramisu inti badam.

Dulu badam sebiji besar, sekarang dah potong 2 ke dilla?

Deela Nordin said...

meh lar datang yg bangi pnya. leh jmpa hehe

tak lah mmg sebiji... erm sedap hehe