Iklan

Monday, April 9, 2012

Maxi Dress oh Maxi Dress (mengidam!)

Salam Monday Tak Blues… hik3

Pepagi buta aku dah update kan. Ni gara2 tak senang duduk memikirkan MAXI DRESS.

Tetiba pulak ada perasaan teringin nak pakai Maxi Dress… tapi ok ke aku pakai? Sesuai ke ngan aku?

Aku suka tgk Maxi Dress kat thepoplook. Igt nak beli 1 lar…
Next month ada annual dinner, leh aku melaram ngan maxi dress.

Tadi aku tgk FB, nmpk pulak pic ayun from ayunar… jeles jer tgk dia pakai maxi. Dia pun ada jual maxi dress gak. Murah sikit dari The Poplook

Aduyai bole giler meroyan camni. Hahaha

Jom kita tgk Maxi Dress yang mana sesuai utk aku. Sila bagi cadangan ek… =)

 kita mulakan dengan pic from Ayunar
 Maxi Dress Naira - RM65

 Maxi Dress Tiara - RM65
 Maxi Dress Lace Saffiya - RM65 
 
 pinjam pic ayun yang gorgeous. ni ayun pakai sama ngan yang atas tu.

bawah ni pic from THE POPLOOK
 Colour Block Maxi - Black Poppy - RM79


Laila Maxi Dress - Black Poppy -RM 79

Harlow Henley Maxi - Red Poppy - RM79

huhuu skang kan mmg trend memakai maxi dress ni. 
makanya aku pun nak try lar gak. 
kalo aku berjaya pakai, aku post kat sini.
ok lar nak wat keje dulu. babai

3 comments:

SURIA AMANDA said...

no harm to try...cuba jer..dari tido x lena kan...

Pida said...

Diila, nak pakai maxi dress ni kena tengok badan jugak.

Kalau tinggi kurus memang cantik sangat.

Kalau agak-agak rendang, emm macam tak sesuai pulak hehe.

Apapun, cuba la pakai baru tau sesuai ke tidak ;)

Karturian Karturian said...

Salam dila,

Do visit my blog. I'm a beginner:)
.I sell some new and pre-loved stuff. Among them a poplook maxi dress. Do come. Who knows you will like something:)