Iklan

Monday, April 2, 2012

Happy 11 Months Cayang~

wah.wah.wah... kejap jer masa berlalu. arini anak saya dah 11 bulan.
next month dah nak celebrate besday... 

aku dah mula rindu saat2 dia dalam perut, masa baru lahir dan saat2 dia nk membesar sampai skang ni.
kebanyakan kawan2 aku yg anak dia lahir 2011 suma dah nk tmbh anak tapi aku lom sedia lagi sebab nak bagi tumpuan penuh tuk fahiim hanania sampai dia dah pandai cakap, dah pandai nak pg toilet n bla bla bla baru aku bagi adik kat dia. hehe

skang ni dia masih lagi dalam proses nak berjalan, meniti jer bole, berdiri tanpa pegang agak susah sikit.
cakap plak, ada sikit-sikit dia mula tiru org cakap.ank buah aku panggil mak dia, fahiim pun tiru.
dah pandai respon bila org marah. nangis n merajuk.
suka main dengan budak besar. konon2 dia dah besar lar tu. hehe


kalo korang tgk gambar bawah ni n tak tau umo bape. msti igt dia dah 1 tahun ke atas kan. hehehe
gambar ni masa photoshoot kat 3rd Maternity & Children Expo aritu. cita basi tapi aku tak sempat nak cita.=P


 
harap2 planning besday party fahiim hanania next month berjalan lancar. Amin =)

No comments: