Iklan

Monday, April 23, 2012

Besday Countdown ~ Lagi Seminggu

Assalamualaikum.

Lebih kurang seminggu jer lagi anak ai nak sambut besday, 
preparation hampir siap, simple jer nak buat pun. 

takde tema pape tp rasa cam kaler tema dia ialah kalerful,
senang tak payah suh org pakai baju kaler tertentu. hehehe

kek dah siap tempah. kalerful gak n tempek gambar fahiim kat situ.

untuk goodies bag, aku letak choc beryls.(dah nama keje beryls kena lar promote.)
pastu apam polkadot, keropok roda & maybe some toys.


makanan pulak ialah my mom delicious nasi ayam. hehehe atau lebih dikenali sebagai nasi ayam opah chu =)

untuk perhiasan, aku dah beli belon n banner, pastu aku dah print gambar fahiim from new born sampai 11 months. 

lagi apa ek. ha baju tuk fahiim hanania, aku dah beli aritu tp mcm tak ensem plak fahiim pakai baju tu, so aku nak cari baju kemeja lar utk dia, baru nampak ensem dan bergaya. hehe

majlis sambutan buat kat umah ai jer, wat kecil-kecilan untuk family n kawan terdekat sbb umah aku apartment so kawasan agak terhad. lain kali kalau aku wat besar-besaran leh ajak suma yg aku kenal. =)


doakan semoga majlis ini berjalan dengan lancar. amin.sekian.


untuk sesi cuci mata. lihat pic di bawah aksi budak demok ni =)



1 comment:

Ezzu Raza said...

Semoga majlis berjalan lancar hendaknya. Amin