Iklan

Thursday, April 5, 2012

Aku Stressss

hua.hua.hua


aku stress takde keje nak wat.
aku stress semalam kena cover keje org.
aku stress fikir nak celebrate besday.
aku stress duit gaji dah abes.
aku stress henpon berkamera tertinggal kat umah kakak
aku stress batuk tak ilang lagi.
aku stress tetiba rasa mengantuk pulak ni.
aku stress tetiba perut rasa lapor.
aku stress hari-hari nak makan coklat.
aku stress dengar ringtone boss aku yg rasa nak berjoget jer ni.
aku stress tgk jam belum kul 5 lagi.
aku stress dah tau nak taip apa...


aduyainya pun. banyak plak aku stress kan. hahaha


korang pun stress? jom lar ikut aku buangkan stress ini satu persatu


klik benda alah ni --------> AkuStress.Com


tetiba aku punya stress ilang di awangan... hehehe
try lar ok babai.


*eh jap AkuStress ni abg nara (BeautifulNara) yg punya*

No comments: