Iklan

Friday, March 2, 2012

Happy 10 months my baby demok =)

Salam Jumaat.
Cepatnya masa berlalu, arini dh 10 bulan umo si budak demok,
 Muhamad Fahiim Hanania

Ya Allah berkatilah perkahwinan kami, jadikan lah anak kami sebagai anak yg baik dan soleh di dunia dan akhirat. Amin Ya Rabbalalamin

teringat-ingat lagi time bawak perut, menunggu saat dia keluar, dalam labour room, masa pantang, n bulan ke bulan, tup.tup arini dah sampai ke bulan kesepuluh... tinggal lagi 2 bulan dia dah nak setahun...mmg rasa kejap sangat2. huhuu



takde perubahan sangat dari 9 bulan ke 10 bulan, sama jer, makin ari makin bijak n aktif. oohh ari jumaat lepas, aku nmpk gigi ke 7 dah keluar. hoyeah dah makin banyak gigi dia.

skang ni kepala aku asyik fikir pasal birthday celebration dia jer, nk wat apa, tema apa, kek apa suma tu dah legar2 kat kepala ni... hoho  
ada lagi 2 bulan so tunggu n lihat jer camna nnt hehe

Alhamdulillah pada usia perkahwinan 1tahun 8bulan 3minggu & 4hari, aku n asben dah ada anak berusia 10 bulan... bahagianya idup =) 
(tunggu Fahiim Hanania umo 2 tahun tambah anak lagi 1 hehehe)
sempena ari Jumaat yang mulia ini, doaku agar kami bersama selamanya hingga ke akhirat kelak... Amin



~banyak cita basi nk storii morii ni tapi bz banget lar. huhu~