Iklan

Thursday, March 15, 2012

Daddy giler RC Car pulak!

Cerita basi no 2 plak, tarikh kejadian 25022012,cerita pasal Daddy Fahiim Hanania dah giler kete RC a.k.a kete kontrol hohoho.

Masa tu ari sabtu, pergi lar kitorg 3 beranak mencari kedai RC kat puchong, dengan sesatnya, tersalah masuk simpang, redah lubang sini, lalu celah umah org, akhirnya jumpa gak tempatnya kat komplek puchong perdana, kedai DRC Toys. 

mmg banyak lar kete-kete kontrol kat situ, rambang mata encik asbenku huhu, pastu harga murah lar jugak sbb sebelum nekad pergi ke Puchong ni, kitorg dh survey dulu dalam internet, kedai ni mmg berpatutan.

masa mula nak naik kat kedai tu, dah dengar dari bawah bunyi kete-kete ngah racing, bila naik baru tau siap ada track utk main drift, bukan budak2 yang main tapi suma bapak budak.haha.
ada sorg jer budak kat situ, dia ikut bapak dia, siap ada kete 1 sorg lagi, bapak 1 anak 1, nasib baik emak dia tak ikut sekali.=P

Fahiim Hanania pun tak duk diam lar tgk kete2 kat situ. siap nak amik lagi. ada hati jugak dia nak main, pastu daddy siap janji, bila Fahiim besar sket, daddy nk beli 1 untuk Fahiim. Hehe elok lar tu.
Lama gak lepak situ sbb tunggu daddy ni memilih kete, bersoal jawab bagai n last sekali belajar nk guna camna, haha biasa lar 1st time user.
ni kete fahiim hanania.
 

 Ni lar kete yg menjadi pujaan hati asbenku. Poyo jer kan =P hehehe

Kalau nak tau, sejak kete ni dibeli, merata tempat kitorg dah pergi. Sunway, Damansara, Titiwangsa, Putrajaya, Saujana Prima, stadium Sekyen 15 Bandar Baru Bangi malah bawah rumah pn ada gak. Tujuannya nk mencari spare part n port nk main, aku tak kisah pon, I follow jer.

meh layan pic kitorg ni. tak paksa okeyh hehehe 
 ngah memilih n belajar kat DRC Toys




 ni trek kat depan kedai tu

  
 masa balik umah, fahiim hanania sibuk

test kete

No comments: