Iklan

Monday, February 6, 2012

Hobi Pelik Fahiim Hanania

Mari kita lihat hobi pelik si Fahiim Hanania kalau naik kete, hehehe

 kereta tokmi (MIL)

 kereta atok (ayah aku)

 
 kereta daddy

mula2 dia cuba nak capai benda tu pastu bila dah dapat dia pegang seperti dlm pic.
kadang-kadang dia goyang sampai nk tercabut mirror.
lama gak dia pegang camtu macam org naik bas jer kan.=)

Fahiim dah 9bulan tapi aku still letak car seat dia macam tu sebab ada pernah sekali aku tukarkan seat menghadap depan, tp dia macam tak selesa jer, nangis2 pastu moody, agak2 dia pening kot, tu yang aku biarkan jer camtu. hehehe

~macam mana lar duk ngan daddy arini hehe (*_*)

No comments: