Iklan

Monday, February 6, 2012

Aku Keje, Daddy kena jaga Fahiim~

AsSalam...


Org suma cuti aku kena keje tp best gak pg keje time mcm ni, aku punya semangat 7:15 dh kuar umah,
jalan baik punya clear, kul 7:30 dah sampai, rekod punch card cantik jer... hehe


arini aku ada banyak keje, harap dapat keje ngan tenang lar sbb si daddy n anaknya tinggal berdua kat umah,
MIL aku pg JB, kakak aku balik kg Seremban, takde sape nak jaga Fahiim Hanania, daddy jer yg ada. hoho
1st time lak tu, daddy kena mandikan, bagi makan  n melayan karenah budak demok tu utk seharian.
uhu suspen gak nk menanti ke petang ni, harap2 baik2 belaka, bkn apa, takut daddy tak larat nak layan dia jer.
makanan daddy n Fahiim semua aku dah settlekan pagi tadi.


masa aku pergi tadi, 2-2nya tido, mls nk kacau, aku pergi jer terus. smlm masa nak tidokan Fahiim Hanania, aku dah pesan kat dia, esok mummy kena keje, Fahiim duk ngan daddy, jangan nakal2, jangan merayap2 nnt jatuh tergolek, daddy marah. huhuu.
banyak kali gak Fahiim Hanania tergolek, abes dahi dia lebam, sian lak aku tgk dia tapi nak wat camna, dia tak leh duk diam...


erm apa lagi nk membebel ni, rasanya dah kot, nk wat keje cpt2, biar cpt masa berlalu, nak balik umah segera, hehehe
babai =)

No comments: