Iklan

Monday, January 16, 2012

aku n kilang coklat~Beryls

AsSalam~

mengikut entry WW yg ke 8
aku nk sambung cita pasal BERYL's

meh kita tgk pic lawatan ke kilang coklat...



sebelum masuk dlm kilang coklat, kena pakai pakaian yg seswai dulu.
pic di atas, pakai mask pn nk senyum. hahaha


dlm tempat pemprosesan coklat dilarang mengambil gambar, 
so tak leh lar nk share ngan korg camna coklat dibuat. hoho

pic atas ni n bawah ialah kat tempat pastry,
yg tu cake berbentuk umah utk Krismas aritu


 ~model coklat yg tidak berbyr. ngeh3

 keterujaan melihat coklat~

 lambakan coklat~


 coklat disana sini sanun. hoho 

 ni namanya dragees, campuran coklat pelbagai bentuk n rasa~

yg ini hazel milk, sedap.sedap.sedap

 yg ni almond sesame, tak tau nk cakap camna sedapnya~

 dark almond, sesuai utk yg jaga badan, coklat ni tak gemukkan sbb dia pahit tp best =)

 yg kaler putih itu ialah almond white, coklat putih bersama kacang almond

yummy2, sape rasa nk beli coklat, sila order di comment box. hik3
byk lagi sebenarnya coklat2 yg ada kat BERYL's tp yg ni jer dapat di snap~ 


~ooh bahagianya idup. hehehe~
smlm celebrate besday emak kat umah aku, suma pn ada. later update. 
=)

8 comments:

gedek! said...

uncle suka white choc tu!

SURIA AMANDA said...

suka semuaaaaa...nak order la nanti..leh dapat spesel price x?

deela~ said...

uncle gedek. meh lar order =)

deela~ said...

suria amanda, jom2 order, msti spesel price pnya =)

Nurul Ilyani said...

nak almond sesame...heee

deela~ said...

yani...

meh lar datang beryls...

he3 =)

efa nur said...

seronoknya dapat keje kt kilang coklat!! hehee :D

nini mohd said...

kalu nak order macam mane ye? xder katalog ke? hehe..