Iklan

Tuesday, January 3, 2012

cadangnya nak tgk bunga api~

Aritu mlm 31/12/11 aku, fahiim hanania n daddy bergerak ke i-city kul bape nk tau...? hehe

 

kul 10pm,

 

bknnya dekat dari bandar baru bangi nk ke sanun kan,
ntah bape KM nk masuk simpang ke i-city dah start jem. hohoho

aku pn tak sedar bila start jem sbbnya ketiduran. fahiim hanania pn sama.
tapi encik daddy tetap bersabar bagi memenuhi kehendak isteri ngeh3

dah dekat nk kul 12 cmtu, tgk kat tb (kete asben aku ada tb) ada siaran langsung dari i-city, patut lar jem banget, rupanya timbalan perdana menteri ada sanun, pastu masuk free  + ada konsert plak lagi, berduyun2 lar org nk pergi kan

tepat jam 12, bunga api meletup, aku tgk dari dalam kete jer sbb jem yg melampau2,

pastu dh sampai depan simpang nk masuk i-city, asben tnya nk pergi ke tak? aku ckp tak payah lar sbb aku nk bwk fahiim hanania tgk bunga api jer. bunga api pn dah letup, fahiim hanania pn tdo so balik jer lar...

igt nk pg tmpt lain lak, kl ke putrajaya ke tp bila contact2 member, suma ckp jem.jem.jem

destinasi terakhir pada pukul 2.30am ialah di KFC tol sg besi...

pastu zZzZzz =)



 nmpk tak bunga api tu? hahah bertapa jauhnya aku =P

sedap jer fahiim hanania tdo

~kualiti pic pn tak cantik sbb amik gna bb murah aku hehe~

No comments: