Iklan

Tuesday, December 20, 2011

Mummy to Mama (^_^)

Assalammualaikum...


Erm lama gak tak tulis kat blog ni, takde idea, takde masa n takde bla bla bla



anak aku yg bernama fahiim hanania tu pn dh makin membesar n makin banyak keragaman, hehehe


makin bijak, makin cute cam aku, makin demok cam daddy dia =)


pastu skang fahiim hanania dah pandai membebel, perkataan yg selalu kuar kat mulut dia ialah


baba (kekadang abah), mama pn selalu gak, papa pn ada , bunyi cam opah pn selalu...


takde pn bunyi mummy or daddy, maka dengan itu aku dengan rasminya nk tukar panggilan dari mummy ke mama...(hahaha leh tak camtu?)


biarlar panggil pape pn janji aku bahagia, pastu fahiim hanania pn suka panggil mama, apa lagi teruskan jer lar
tapi daddy dia tak kasi, tak padan dia ckp, daddy ngan mama... apa daa~


ok lar nnt smbg cita perkembangan fahiim hanania, jam menunjukkan hampir kul 12 so nk berehat sebentar bersama kit kat...

2 comments:

ciksuen said...

walaupon my baby masih lam pewut lg, tp kalu my hubby n i borak2 ngan baby, mcm2 name panggilan ktorg gune. kekadang mummy n daddy, kekadang mama n papa, kekadang ibu n abah..ehe, mcm2..xtetap pendirian sungguh kami ni~ :P

deela~ said...

maybe u pn kena tggu cam i, baby i pnya 1st word ialah mama...

so tu yg rasa tetap pendirian tuk menjadi mama hehe