Iklan

Wednesday, October 19, 2011

Fisher Price & Bumbo Seat, mana yg ok?

Assalamualaikum...

arini 19.10.2011 bersamaan ari rabu =) pejam celik pejam celik 
kejap jer fahiim dah nak masuk 6 bulan
bila dah nak 6 bulan, semua dah sedia maklum, 
fahiim dah bole makan... hoyeah,
msti fahiim suka makan, sbb skang ni pn bila mummy n daddy mamam mesti dia tgk jer 
pastu mulut dia pn terikut-ikut mengunyah... hehe so cute...
skang masalahnya aku nk beli dia baby seat tp tak tau mana yg ok.
aku tgk ramai yg guna bumbo seat tp aku takut fahiim tak muat jer. hehehe
sape ada bumbo seat, nk test kat fahiim dulu ni... leh pinjam tak?
pastu aku tgk fisher price pnya, mcm ok gak tp tu lar aku poning ni...
korang ada idea tak? jom share plis.plis.plis

Mana 1 nk pilih antara

Fisher-Price: Healthy Care Booster Seat

 ngan

Combo Bumbo Baby Sitter Seat



 for my baby

Muhamad Fahiim Hanania


credit pic to mybbstore.com n me (of course)

3 comments:

SURIA AMANDA said...

suka pipi dia..gerammmmmm...rasa nak terkam jer ni...

deela~ said...

hehe pipi dia yg berat... =)

^^nu[dd]yra^^ said...

fahiim gebu !!!