Iklan

Monday, August 15, 2011

Melawat Gerai Opah Chu n Sepupu Fahiim Datang

=)

oleh kerana aritu aku terlalu bz, entry ni telah lambat 2 mggu dikeluarkan hehehe

cita ni berlaku 2 mggu lepas masa aku balik kg tu. excited giler lar time nak balik tu, sanggup kemas beg tgh2 malam. pas jer abes keje ari sabtu, aku blah kul 12 masa tu, tunggu abg k siap2 kan kete, kul 2 baru gerak,
fahiim hanania pun excited sgt, sampaikan tak nak tdo, ajak aku sembang2 n gelak2...
fahiim hanania nak balik kg



macam ni lar dia dari awl perjalanan hingga ke destinasi =)

tapi ngah hepi2 nk balik kg, tetiba kete daddy ada problem plak, temperature naik.
tapi fahiim hanania tetap maintain jer. tak nangis pun.
abg k settlekan mslh kete dia tu then jalan balik.
lebih kurang kul 5:30 kitorg selamat sampai. Alhamdulillah

terus fahiim hanania tlg opah dia (opah chu) berniaga 


 ye abg nk lauk apa? hehe 

 tgk gaya dia =)


mlm tu dapat lar berbuka ngan emak n ayah terchenta, bahagia rasanya he3

ari ahad pas berbuka sepupu fahiim hanania 
anak abg aku yg ke 6, dia muda 1bulan lebih dari fahiim hanania
masa aku dah abes pantang, dia baru dilahirkan.
nama dia Nur Arydani Emili
fahiim hanania baru 1st time jumpa ngan dia. 
perbezaan ketara giler 
jom tgk 

 tak tau lar nape photographer amik mcm ni 


 tgk atok kot

 kawan main bisik2 taun depan 

 ewah manja2 lak

 Arydani Emili a.k.a adik suka nampak 

yeay! cucu opah 2011
1 laki 1 pompuan =)

ha nmpk tak perbezaan. fahiim hanania besar banget hehehe

3 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

fahiim hanania kuat minum susu nih........;)

PUPUT said...

fahiim nak tolong opah cedok lauk ke?huhu..adik muka suci je...

deela~ said...

DD ~ mmg kuat pun...

Puput ~ fahiim lar jadi pelaris hehe

adik kan pompuan, ofcourse lar wat muka suci... =)