Iklan

Saturday, July 16, 2011

shopping shawls n pashmina

arini rasa rajin plak nk update blog hehehe

beberapa ari yg lepas, aku bz giler mencari shawls n pashmina yg cute2
tp mls nk susahkan mata, aku pg kat blogshop faveret aku ni----> fizza-closet

senang nk cari barang kat blog dia sbb yg dh soldout suma diremovekan so
 takde lar susah2 nk tnya available ke tak.
pastu cara dia pn mudah jer, ikut jer rules dia, 
anta order form, dlm masa 24jam settle kan payment, sok dia pos, lusa dh dapat
 harga shawls n pashmina dia pn ok gak. pastu ada gak tips pasal shawls n pashmina
ni 2nd time aku borong ngan dia =)
jom tgk apa aku beli :.

  •  Shawl Zanna Stripey

dia tak remove nama aku lagi

  • Shawl Polkadot 

aku amik kaler grey tu


  • Pashmina Plain

 
aku beli kaler white n purple (tuk baju raya :P)

  • Shawl Texture Plain

aku beli kaler krim. sebab utama aku beli shawl ni pas baca description tak payah gosok
hehehe pemalas! 

lain kali aku upload pic aku pakai shawls n pashmina ni ok
kalo korg rasa nk beli atau nk tgk2 shawls n sewaktu dgnnya klik lar link kat atas tu
=)

thanks to fizza-closet, sy beli shawls n pashmina tu ek 

1 comment:

fikaryna said...

deela..wah, sopin sakan ek..huhu..

ryna nk gtau yg baju perak fa beli kt tpg..tp dah x de org jual 2..kalau jumpa, ryna roger deela eh..wah, semangat sggh fahiim..affan 4 bulan 6.9kg..fahim hebat la..hehe..