Iklan

Tuesday, July 5, 2011

Keluhan Mummy Yang Bekerja

Selama 40weeks dalam perut n 2bulan dia dah lahir, baru arini aku tak bersama dia…
Agak sedih lar di hari pertama terpaksa meninggalkan budak gemuk tu.
Dah lar bila bgn pagi2 tu dia selalu ceria jer, gelak2 dlu, sembang2 dlu, tp arini kejap jer layan dia pastu dh kena pg keje.
Huhuu sedih sampai tak leh tahan air mata ni terjatuh gak...
Dah lar aku dapat bersama ngan dia weekend jer.
Masa keje ofcourse lar kejap jer. Lebih kurang 12 jam aku tak disamping dia...
aduyai apa leh wat, dah kena cari rezeki utk dia jugak.
Sbb tu bila aku pikir2, aku kena kuat semangat sumanya utk 
my superbaby muhamad fahiim hanania.
Lain lar aku ada harta berjuta2 yg
 takkan abes 7 keturunan, baru lar senang hati nk duk kat umah kan...
Itu pun nasib baik yg jaga dia ialah tok ma (MIL) 
kalo tak lagi lar susah hati aku, duk ngan org yg tak dikenali.
Skang ni aku ngah pk bila lar nk balik ni.
 Nk peluk cium gomol dia. 
Harap2 tak tido lagi fahiim hanania bila aku balik kang.

ni pic aritu,

masa aku balik keje dia dh tdo huhuhu
tp dia bgn balik sembang2 ngan mummy pastu smbg balik tdo =)


masa aku draft cita, nmpk gak keluhan yg sama tp tak serupa kat blog ni---> ibu anas
sedey woo~

2 comments:

nadiah said...

huhu, ada nama kita lah kat belog dia, :)

eh, baju fahim same ngn anas lah. pic fahim kena gomol dgn deena tu, pastu romper askar fahim pon sme dgn anas. :)

x sangka taste kita sama, yay!!

bydaway, salam kenal!! seronok jd ibu kan, tp x seronok kena tinggal anak masa keje, hukhuk!!

deela~ said...

hehe mmg slalu kalo BW kat blog yg ada bb, msti terjumpa bju yg sama.
baju bb boy xde pilihan sgt kan.

tu lar, nk wat mcm mana dah kena keje...redha jer lar.