Iklan

Saturday, July 30, 2011

Johnson's Baby Of The Year 2011

Yeah setelah beberapa kali percubaan gagal, 
arini aku dah berjaya submit gambar fahiim hanania 
tuk join Johnson's Baby Of The Year 2011
saja jer cuba nasib, mana lar tau ada rezeki fahiim hanania =)

ni print screen dari website dia
hadiah2 tuk dimenangi
kalo menang, glamer anak aku hehe

sesapa yg ada anak umo 0 to 36 months nk join, masih sempat lagi,
 tarikh tutup dia 31 Ogos 2011
klik ni ----> Johnson's baby

tapi kena beli barang johnson's baby sebagai bukti pembelian
tak kisah lar bedak ke, shampoo ke, lotion ke, 
janji brand johnson's baby =)

pastu kena hantar pic close up n full length.
hantar pos bole online pun bole.

ni lar pic fahiim hanania yg aku hantar

print screen gak =)

doakan budak ni berjaya. AMIN

No comments: