Iklan

Sunday, July 31, 2011

Fahiim Bosan, Fahiim Nk Adik!

hahaha kalau lar fahiim mintak adik, mati wooo

ari2 balik keje aku dapat rasakan fahiim hanania teramat lar bosan duk kat umah
 so kelmarin aku n asben pergi menuju ke Manjaku Bandar Baru Bangi
tujuan asal nak beli diapers, tapi mesti menyimpang punya lar =P


kami suami isteri telah sepakat utk membeli playgym tuk fahiim hanania
hampir sejam duk kat Manjaku tu 
so pilih yg ini


 tapi nama dia Play n Rest Musical Mat 
lepas diskaun RM179.90

mat 
dah letak tmpt gantung2 ni
 hai nama saya wayne =P
ni kalau fahiim hanania tendang2 dia kuar lagu twinkle2 n ada lampu

 side mirror
 masa balik dari Manjaku, fahiim hanania tido lagi so tak dapat lar nak test
pastu tetiba dia terjaga, terus letak dlm tu tp kejap jer dia 
main sebab ngantuk hehe 

 bgn tdo pagi2 sblm pg keje smlm, aku letak lagi, 


 suka banget, kaki tangan suma goyang



 mummy pun excited sama =) 
dulu kecik2 mummy takde mainan ni hehe


kaki dia pun dah pandai tendang2 bila music dah abes 




hoyeah ! terima kasih mummy, fahiim tak bosan lagi =)





2 comments:

ellisya said...

beshnye playgym ni..
haruslah excited kan..
zaman2 kite dlu takde mende2 ni semua..
mcm nk beli gak jer...
tp pelaburan yg besar gak klu utk twin..
harus kene beli sorang satu..
nnt sian lak kene ikot turn..hehe..

molliesa said...

bestnye!!! tapi dah ade yang biase2 je utk adam..takpe lah..bile adam tendang mama sendri la nyanyi lagu twinkle tu..hehehee