Iklan

Tuesday, July 5, 2011

Budak Gemuk Dah 2 Bulan

Alhamdulillah fahiim hanania dah selamat mendapat imunisasi utk umur 2 bulan
Fahiim hanania mmg superbaby, dia tak nangis pun, dh sudah injection baru dia nk nangis pastu aku ckp tak payah nangis dah sudah pun, terus dia diam hehehe

Sebelum cucuk macam biasa lar timbang berat ukur pjg n ukur lilit kepala

 im now 2 months old. yeay!

Berat 6.7 kg
 Pjg 62cm
ukur lilit kepala 42cm

Balik umah, fahiim hanania terus pengsan, ngantuk banget, sbb kat KKIA Bandar Baru Bangi, punya lar ramai manusia, bb nangis jgn ckp lar, bersambung2 hehehe
Fahiim hanania nangis sket jer sbb dia nk tdo, daddy dia dodoikan tp tak menjadi sbb dia rasa tak selesa. Nk tdo kat mummy gak, =)

 balik klinik terus pengsan hehehe


Oleh kerana fahiim hanania tak nangis masa cucuk, daddy belikan dia baju superbaby masa singgah kat kedai worlds of babies. cute giler baju ni. Fahiim hanania pun suka.

 tak tau nape pic ni tak rotate

Superbaby yg ngah cuba nk terbang. tgk tgn dia yg tak leh dok diam. hehehe 

sayang dia byk2 (^_________^)



4 comments:

PUPUT said...

comel makin debab..baju superman pon ada spender cam superman..hehe..

deela~ said...

eh ada kak puput... =P

tu lar aritu terjumpa terus beli, ada lg 1 superbaby gak tp pakai tie =)

gedek! said...

Faizal Tahir kecik!

deela~ said...

hahaha harap2 tak jadi cam faizal tahir =P