Iklan

Tuesday, June 28, 2011

daddy panggil budak gemuk.

Assalammualaikum

1st aku mengaku aku bukan lar blogger yg tegar, saja suka2, bila2 rasa rajin baru update.
sebenarnya aku cuba nk jadi tegar. tapi susah jer rasa. ada jer benda lain nk dibuat.
pape pun aku still aku teruskan tulis kat blog ni selagi terdaya. hehehe

arini dah selasa. jumaat ni aku dh start keje.
fahiim hanania plak ari sabtu ni dah 2bulan 
TAPI
sebenarnya aku suspen gak ngan fahiim hanania ni
bila aku baca kawan2 yg lain yg ada anak kecik
berat badan bb dorg takde lar mcm fahiim hanania
mendadak sungguh.
jap ek aku tunjukkan perbandingan kat bawah ni.
mcm caya tak caya jer. huhuu



Lahir ~ 3.48kg

20 ari ~ 4.75kg

 1month ~ 6.3kg

pic latest
24 / 6/ 2011


ha nmpk tak kenaikan berat badan fahiim hanania ni.
nurse ada ckp takut obes tapi bila ckp kat org lain,
dorg suma ckp dh keturunan dia mmg besar,
nk wat caner. hehe
diaper dia pn dah saiz M. tu yg daddy dia panggil budak gemuk hehehe
takpe lar janji fahiim hanania sihat sejahtera
tak sabar plak nk tggu ari isnin depan
nk pg klinik. bape lar plak berat dia kan...


mummy always love u =)

No comments: