Iklan

Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday


*mmmuuuaaahhh*

Luv u bebeh =)

Tuesday, June 28, 2011

Askar Wataniah


aku bukan nak cita pasal artis2 ni masuk askar wataniah


bukan aizat, david teo, saheizy sam, ana raffali, intan ladyana n dato siti jer bole jadi askar 
.
.
.
.
.
TAPI

hehehe fahiim hanania pn jadi askar gak

askar yang keletihan

gaya tido seorang askar =)

daddy panggil budak gemuk.

Assalammualaikum

1st aku mengaku aku bukan lar blogger yg tegar, saja suka2, bila2 rasa rajin baru update.
sebenarnya aku cuba nk jadi tegar. tapi susah jer rasa. ada jer benda lain nk dibuat.
pape pun aku still aku teruskan tulis kat blog ni selagi terdaya. hehehe

arini dah selasa. jumaat ni aku dh start keje.
fahiim hanania plak ari sabtu ni dah 2bulan 
TAPI
sebenarnya aku suspen gak ngan fahiim hanania ni
bila aku baca kawan2 yg lain yg ada anak kecik
berat badan bb dorg takde lar mcm fahiim hanania
mendadak sungguh.
jap ek aku tunjukkan perbandingan kat bawah ni.
mcm caya tak caya jer. huhuu



Lahir ~ 3.48kg

20 ari ~ 4.75kg

 1month ~ 6.3kg

pic latest
24 / 6/ 2011


ha nmpk tak kenaikan berat badan fahiim hanania ni.
nurse ada ckp takut obes tapi bila ckp kat org lain,
dorg suma ckp dh keturunan dia mmg besar,
nk wat caner. hehe
diaper dia pn dah saiz M. tu yg daddy dia panggil budak gemuk hehehe
takpe lar janji fahiim hanania sihat sejahtera
tak sabar plak nk tggu ari isnin depan
nk pg klinik. bape lar plak berat dia kan...


mummy always love u =)

Monday, June 6, 2011

Alhamdulillah~

Setahun dah berlalu.Syukur, Alhamdulillah...
macam2 dah ditempuhi bersama.
ada suka, ada sedih, bengang n macam2 lagi.
tapi aku rasa yg paling best setelah hampir setahun berkawin
ialah masa saat melahirkan fahiim hanania
walaupun sakit tapi aku tetap rasa masa tu kenangan terindah
asben aku pn sama gak.

walaupun takde spesial celebration sbb aku ngah dalam pantang
tp tetap rasa hepi gak arini.
asben anta sms jer wish kat aku.
dia ckp ada surprise nk bg kat aku. next week dia balik.hoyeah.

untuk Encik Hakiimy Yusoff
mekasih abg,
 jaga org selama ni,
bg kasih sayang
layan kerenah org, 
mekasih jadi asben yg baik selama 1thn kita nikah
Luv u 4ever mmmuuuaahhh =)