Iklan

Tuesday, May 31, 2011

Hampir Sebulan

AsSalam...

hampir sebulan baru nk update blog... hehehe
aku sibuk sebenarnya, pastu mak marah kalau online lama2
tu pun sempat gak curi2 online fesbuk, 5 minit jer pun...

banyak lar perubahan telah berlaku dalam idup aku selama sebulan ni
mmg dengan rela atie terima perubahan ni
terutamanya masa jaga malam hahaha =P
aku dh lar kuat suka tido tp demi fahiim hanania 
aku rela berkorban. chewah!

pasal fahiim hanania plak
dia tak lar susah sgt nk jaga
masa ari pertama balik kg berpantang, nurse dtg check kat umah,
dia ckp ada kuning sket n kena pg amik darah 
Alhamdulillah sket jer kuning dia n kena bagi byk minum susu 
pastu dia pn berak ngan byknya so ilang lar kuning... 
lega tak payah masuk wad.

oleh kerana dia kuat minum susu,
masa check up 20 ari,
berat dia dh bertambah
kalo masa lahir berat dia 3.48kg
sekarang dah 4.75kg
aduyai anakku dh semakin chubby hehe
ari khamis ni nk pg cucuk sebulan, ntah bape lar berat dia
huhuu


tu jer lar cerita tuk masa ini,
kalo ada masa, akan update okay 
TQ



1 comment:

*∽ IZAN ∽* said...

uwaaa.. tahniah tahniahh! dah ber-3 rupanyaa...!!! tak peee... time ni la nak layan baby cukup2! nanti dah naik kerja separuh hari je leh manja2kan babyy uhuhuhuhu