Iklan

Wednesday, April 27, 2011

besday vs preggy

eh lagi 2 ari, besday aku yg ke 26 tp tak teringat langsung pasal ni
langsung tak terpikir nk wat wishlist pe tuk adiah besday aku
suma ni kerana bb, skang pikirkan dia jer
(^_____^)

semenjak dah kawen selama 10bulan ++
baru seminggu ni aku berpisah ngan asben tercinta
huhuu agak sedey rasanya masa mula2 tu,
nk tdo pn susah, sms jadi peneman, macam masa muda2 dlu lak 
kalo org lain tu, dorg mungkin time keje dorg berpisah tp aku 
24 hours bersama... tu lar membuatkan rasa rindu membuak2
chewah!
pasni dlm pantang lagi lar, aku duk kat Batu Gajah,Perak
abg K lak duk kat Banting, msti bertambah rindu, 
(T_____T)

tapi tapi tapi
aku ada peneman baru yg cute
iskh tak sabarnya nk tunggu saat itu

so aku dah dapat idea ape wishlist tuk besday aku nnt
iaitu
nak encik asben balik tiap2 minggu, melawat kitorg kat KG,
ari2 msti call or SMS
yang paling penting ingatlah org tersayang,
jangan nakal2... hehehe
leh tak nk adiah besday camni
senang jer kan =)

4 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

best best wishlist besday ko...esp yg balik mlawat ko n baby ttiap mggu ;p

mummyseri said...

Dila akak sokong adiah tu :)
kalo akak pon nak cam tu gak..
dah bersalin bgtau..
nak g tgk bb comei tu nnt..k

Rosie Rose said...

fuh fuh.... bab kena away dr hubby tu yg plg tak bes, kan???? sama la nanti.. time pantang hubby cuma leh visit during the weekends. tp selain dr sms dan kol, kitorg dah pakat nak skype tiap malam... tido sama2 gak. huhuhuh... takut tk thn rindu!

deela~ said...

DD ~ hehe mmg tu jer yg aku pk skang...

kak seri ~ nnt pape deela inform, datang lar melawat ek...

Rosie ~ tu lar kena wat persediaan fizikal n mental... hehehe =)