Iklan

Sunday, April 3, 2011

April datang lagi (^_^)

kejap jer setaun dh berlalu... kalo diimbas hasil tulisan aku kat blog ni setaun lalu,
time tu aku sibuk menunggu besday aku n menghitung ari nk naik pelamin
tapi kini
aku sibuk lak menghitung ari kelahiran my baby boo =)
besday pn tak tunggu lagi dah... he3
sbb aku pn tak tau aku leh celebrate besday ke tak
ntah2 time tu aku ngah sibuk nak meneran,
tak pun time tu aku ngah sibuk melayan bb (kalo bb kuar awl lar)

arini 3 April, kalo ikutkan due date, mmg lmbt lagi bb nk kuar,
tp smlm MIL, mak n kakak aku ckp perut aku dh kebawah.
menunjukkan tanda2 bb dh bersedia tuk keluar.
tu kata mereka yg berpengalaman beranak.
next check up, 5 April, tgk pe lak kata doktor.
pape pun yg akan berlaku
harap2 bb sihat sejahtera.
skang ni mcm2 perasaan ada.
nebes, excited, takut, gumbira. iskh byk lar...
tapi tetap maintain cool (@___@)


3 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

kejap jer kan ;p
next entri mesti babydah kuar nih ...

ShazlinaSaad said...

akak doakan semuanya selamat ^_^

deela~ said...

tengkiu2 =)