Iklan

Wednesday, April 27, 2011

aku belum bersalin lagi

Assalamualaikum

arini 39 weeks 6 days, lagi 2 ari tuk sampai ke due date
~29 April 2011~
tapi pape rasa sakit pn takde lagi,
ari sabtu siap sempat pg tgk wayang cita penunggu istana
memula mak tak bagi tgk, dia takut terbersalin kat panggung wayang plak
nasib baik tak jadi pape, kalo tak, msti kena marah ngan mak hehe

ari ahad aku lepak umah mak mertua, pn takde rasa pape
sempat lagi pg teman dorg pg anta borang nikah adik ipar aku
haisshh bila lar bb nk kuar kan

smlm lak aku pg check up kat KK, takde pape mslh pn
sumanya ok, mmg blum tiba masa lagi bb ni nk kuar kot
ooh lupa nk cita, aku skang dh cuti awl n duk lepak kat umah kakak aku
kat bandar baru bangi, sbb kalo duk kat umah aku kat banting
rasa tak best lak, mak n ayah pn duk teman aku kat b.b bangi ni
so smlm pg KK kat banting n sempat teman mak n kakak aku 
pg beli kain ela kat banting,
doktor suruh jalan2 banyak, so tu lar pg teman dorg pergi beli kain
balik umah dah letih tapi still takde tanda menunjukkan nk bersalin
malam2 aku siap jalan2 kat kawasan rumah ni
org ckp kalo berjalan banyak percepatkan proses bersalin

arini igt nk pergi jalan2 kat umah mak mertua aku,
dia pn duk dekat b.b bangi gak,
bawak mak melawat besan...

erm dengan sabarnya aku menunggu bb ni
abg2 aku, ari2 call tanya, bila, bila n bila
kawan2 aku pn skang dh mula sms
tanya bila, bila n bila gak
hehehe
letih dah menjawab sbb aku pn tak tau bila

dari awl preggy sampai lar skang,
dh banyak kali aku cakap,
aku nak dia lahir sama ngan aku
mungkin betul kot
AMIN
harap2 tak terover due

hurmmm (*_____*)


3 comments:

Rosie Rose said...

uish uish.... dah tinggal 2 hari jerk? dasat larr... semoga semuanya selamat yer dear! kite kalau leh nak deliver awal2. nak kena pujuk2 baby dalam bump nihh... :)

deela~ said...

hehe tu lar, nk wat caner...
dia tak nk kuar lagi, =)

^^nu[dd]yra^^ said...

wah lg 2 hari jer dilla...semoga sumernyer selamat k ;p