Iklan

Wednesday, March 16, 2011

photography contest

Ya Ampun. terujanya aku bila nmpk contest ni kat blog Zanariah Tap
terus membuatkan aku nk join walaupun tak ditag oleh sesiapa (leh kan tuan rumah)

giler lar dpt free photoshoot bernilai RM 150

aku nak adiah ni sbb aku nk wat maternity photoshoot
ye lar ni kan 1st bb so bermakna ni 1st time aku preggy
makanya lebih canggih lagi kalo keterujaan aku ni 
diabadikan dalam bentuk gamba.
biar anak aku leh tgk betapa besarnya perut aku.
incik tuan rumah pn sy rasa tak penah lagi wat maternity photoshoot kan.
 =)


aku teringin nak wat photoshoot yg camni
tp biar lar bersopan sket hehe
aku google pic ni

outdoor boleh
ni pn aku google 

studio pn boleh
thx to google ensem

dh like  n dh follow suma yg berkaitan ngan Faridism Photography

sy nk tag cik DD, kak IZAN n kak WAN

CARA PEMILIHAN PEMENANG leh baca kat sini
Tarikh Tutup Contest
1hb April 2011 jam 12 am

harap2 ada lar rezeki my baby boo =)
Tengkiu

1 comment:

^^nu[dd]yra^^ said...

owh ko tag ak balik yer...hehehe....ok! ok! cam best jer adiah dier...ak nak pk dl ak nak photoshoot yg camner....lalalalala~