Iklan

Tuesday, March 22, 2011

belon panas Putrajaya

Ahad aritu berjaya juga menapakkan kaki kat hot air balloons fiesta @ Putrajaya
memula aku n abg K pg sanun dlm kul 2 lebih n masa tu cuaca hujan.
pergi pusing 1 round pastu gerak pg Alamanda.
ingat nak tengok wayang, sekali penuh lar pulak so jalan2 jer kat sanun.
kul 4 lebih pg balik kat presint 2. skali abg K ternmpk org main drift. 
dia benti lar plak. nasib sekejap jer hehe
pastu pergi kt tempat belon tu n mslh parking.
 pusing punya pusing akhirnya dapat gak parking.
kemudian kitorg pn pergilah ke tempat yg hendak dituju.
timing n tempat kitorg lepak tu mmg cantik n terbaik lar... =P
sbb masa tu dorg mmg dh nk start tiup belon (btol ke tiup? hehe)
Abg K baru jer kuar kamera, skali lalu darth vader pnya maskot sebelah aku
haisshh tak sempat nak amik gambo. 
pastu ngah abg K setting camera.
 dengar announcement sesape yg guna DSLR camera boleh masuk tp sorg jer, 
pasangan tak leh. ala... tapi takpe lar abg K jer masuk n amik pic kat situ. aku tunggu tepi gate tu jer. janji leh nmpk gak. tapi belon yg aku tunggu2 takde. 
yg ada belon biasa jer. yg pelik pun belon kucen tu jer.
aku nk tgk doraemon ngan darth vader. huhuu
takpe lar taun depan plak pergi tp bertmbh ahli 
 my baby boo...  =)


*klik kat gambar kalo nk tgk dedekat*

ni belon kecik


belon pertama yg nk diterbangkan



tgk api tu. asben ckp sgt panas


yeah. dh nk terbang.



dah naik sket. n hampir berlanggar ngan belon merah tu



sudah ada diudara. yeay.



belon2 lain. gajah ni pun cute jer






belon merah baru nak  naik.




dah berada di langit biru.



belon michelin



belon kucen yg cute. asben ckp hello kitty. hahaha hello kitty dh tukar kaler oren.



belon2 terbang diudara






kucen ngah tunggu giliran. cute jer.




ni lar cara2 dorg nk mengembangkan belon tu. tgk ramai giler photographer.



gaya seorg photographer hik3


mak yung tak leh naik belon. ngeh3

helikopter pun ramai org naik.


kete drift

baliknya, kaki aku udah bengkak. aiyoo terus baring n kaki di tinggi kan

=)

No comments: