Iklan

Tuesday, February 8, 2011

Yeah Dapat Online...

semalam, ada kawan aku, seorg mat indon... dia ckp dia ada broadband tp dh 3 bulan tak pakai...
dia bkn tau pakai pn, laptop dia pn dh kena jual so apa lagi, aku pn ayat lar dia, bagi kat aku jer lar broadband tu tp kena lar bayar dlu yg 3 bulan lagi yg dia outstanding tu... ngeh3 
so sekarang aku dh berjaya ada broadband balik, sambung bayar jer...
sblm ni aku mmg dh plan nk guna streamyx kat umah, dh pg TM Point pun tp leh lak dia ckp streamyx kat kawasan umah yg aku duduk tu takde... aduyai mmg terasa duduk dlm utan btol lar... huhuhu
Maxis broadband ni pn nyawa2 ikan jer... kekadang ada 3G kekadang GPRS jer, Celcom broadband lagi lar cam hampeh, takpe lar janji aku leh update blog secara perlahan2...
banyak gak cita tertunggak ni, pasni smbg lagi lar, =)

No comments: