Iklan

Tuesday, February 22, 2011

Dating with someone

<3 hoyeah arini ada dating ngan bf baru,
patutnya last week tp terpaksa dicancel sbb masalah teknikal
 so terpaksa lar bersabar menunggu ke arini =)
excited btol, arini aku pakai baju pink biar nmpk sweet sket 
tp sidia tu tak tau plak pakai baju ke tak hehehe
kul 2 jap lagi kitorg dh janji nk jumpa kat 1 tmpt ni, 
risau gak kalo ramai org, nnt lmbt lar nk bersua face to face, 

ngeh3 udah2 lar tu kan... 
sebenarnya aku nk pg KK, ada appointment scan arini
walaupun scan kat KK tak canggih sgt tp xpe lar asal kan leh 
tgk bb sihat, cergas n ceria...
skang ni aku ngah melayan dia dgr lagu,
nmpk gayanya dia suka dgr lagu ni, byk kali dia ketuk perut aku
maybe dia ckp best lar lagu ni mummy... hehe
aku bagi dia dgr lagu firehouse - i live my life for you
ni faveret daddy dia, kira cam lagu rasmi masa couple dulu =)

 ari sabtu ni aku wat kenduri lenggang perut kat kg halaman,
tp bukan lar wat cam org dulu2 tu, just kenduri doa selamat jer, 
berdoa agar bb n mummy selamat hingga bersalin nnt,
iskh tak sabarnya nak jumpa bb,
kalo ikut ticker kat atas tu
bb skang dh leh respon kat lampu atau cahaya,
organ2 dia pn dh berfungsi ngan baik,
tp skang aku tak suka nk makan nasi,
lebih kepada western food, chewah
mkn roti pn ok jer, nape ntah tp aku rasa ni permintaan dr bb kot
sbb aritu aku mkn kat kenny roger roaster
punya lar tak mau diam bb mengetuk2 perut ni...
ngam2 dh abes makan, tetiba jer dia ketuk ngan kuat skali,
aku cakap kat asben, bb ckp terima kasih he3 =)

akhir kata, bestnya jadi pompuan dpt merasa suma ni... 
SYUKUR ALHAMDULILLAH =)





1 comment:

gedek! said...

Baby = Hadiah Allah dari syurga!