Iklan

Monday, January 10, 2011

Tanpa Internet wat masa ni

aduyai, baru jer rajin2 nk update blog, kini dunia aku time keje amatlar membosankn pabila internet telah ditutup akaunnya buat selama2nya... huhuuu
ni pn aku curik2 wifi jiran sebelah... kalo tak mmg tak dapat lar nk update sepatah 2 kata, nk update time weekend pn, bz memanjang, nk kesini, nk kesinun lar, erm pe leh wat, nasib badan...
nk beli broadband, kawasan umah aku coverage teruk sekali (aku duk dlm utan), TAPI aku ngah tunggu gak proposal aku tuk memasang streamyx akan diapprove oleh asben terchenta... senang lar pasni nk update blog walaupun leh online malam2 jer, tak kisah lar janji aku boleh online sampai lebam...
aku rasa lagi elok kot, takde lar makan gaji buta jer kalo asyik online kat opis... ngeh3 =)
itu jer lar nk bagi informasi terkini... jap lagi aku post cita yg lain plak...