Iklan

Thursday, December 16, 2010

Mak Budak Baru Belajar

~Salam ari Khamis~

Sebagai bakal mak budak yang baru belajar... aku rajin tgk info2 kat web pasal newborn bb ni, smlm ternmpk 1 checklist yg leh tahan pentingnya... bila baca2 bertambah tak sabar lar nk beli barang bb, rasa cam nk ajak abg K beli minggu ni jer... hehe
smlm tgk kat web peekaboo baby shop, dia ada sediakan new born checklist, bagus gak tuk panduan beli barang bb nnt, takde lar beli barang bb yg tak guna... ni link dia 
---> Peekaboo 

lagi 1 aku tengok kat fesbuk, group Hospital Bersalin, dorg ada wat discussion pasal barang nak dibawa ke hospital,topik ni mmg menarik sbb nk lahirkan anak sulung, mana ada pengalaman lagi, so  list ni mmg penting, kekadang barang yg perlu kita tak bawak terbawak plak barang yg tak perlu... buat berat beg jer... hehe

list 1st simple jer ---> super dooper
list 2nd ni detail sket ---> bengkungmoden

haishh... ada 4bulan lagi sblm tiba masa yang dinanti2kan so wat masa ni bersabar jer dulu (^_^)

2 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

wah dilla....dah pregnant yer...best2..=)

deela~ said...

haah best... dh gerak2 =)